36
Personer smittet med Covid-19 på Fosen

Kan sette fyrverkeriet på vent

Både fredag 30. desember og Nyttårsaften varsler Meteorologisk institutt full storm i Trøndelag. Faktisk kan det bli så ille at det vil være null vits i å sende opp fyrverkeri i det vi går inn i det nye året.

Flere lavtrykk i Norskehavet som ligger mellom Island og Norge, vil de kommende dagene gi tre stormer i Trøndelag på tre dager. I går, onsdag ettermiddag blåste det også storm i Trøndelag, mens vi får en pause i dag.

Illustrasjon: Yr.no / Meteorologisk institutt

Illustrasjon: Yr.no / Meteorologisk institutt

Torsdag

I dag, torsdag vil det blåse sørvestligbris med liten kuling langs kysten. Om ettermiddagen vil vinden øke til sterk kuling utsatte steder. Temperaturen vil ligge mellom 5 og 10 plussgrader.

Fredag

På fredag kommer den første og kraftigste stormen denne nyttårshelga. Det vil fra morgenen av blåse liten storm, men vil i løpet av formiddagen og tidlig ettermiddag øke opp til full storm, særlig langs kysten. Temperaturene vil ligge mellom 3 og 12 plussgrader.

Lørdag

Natt til lørdag vil det blåse full vestlig storm. Men pålandsvind vil det være store sjanser for at også kraftig vind vil merkes godt lengre inn i Trondheimsfjorden og landsdelen generelt. Stormen vil minke litt lørdag morgen, å fra ettermiddagen vil det blåse nordvestlig bris med liten kuling utsatte steder. En del sludd- og snøbyger er også nevnt i værvarselet. Temperaturene vil ligge mellom -2 minusgrader og 8 plussgrader.

Gjør som stadig flere: Følg Fosenværet på Facebook

Del videre med venner: 

Kommentèr

Kommentarer

Comments are closed.