36
Personer smittet med Covid-19 på Fosen

Neste uke kan det bli over 20 grader

Førstkommende søndag, 8. mai, skjer det nemlig en endring i temperaturutsiktene. På grunn av et høytrykk som bygger seg opp i Sverige, ser det ut til at årets første smak av sommer er like rundt hjørnet.

Også de kommende dagene blir det fint vær. Tirsdag kan det komme noen få regndråper, men fra og med onsdag vil temperaturene bare stige. Varselet fra og med

Langtidsvarsel for Fosen. / Yr.no

Langtidsvarsel for Åfjord. / Yr.no

Slik ser maksimums-temperaturene ut til å bli de kommende dagene:

Mandag 2. mai: 19 grader

Tirsdag 3. mai: 18 grader

Onsdag 4. mai: 16 grader

Torsdag 5. mai: 21 grader

Fredag 6. mai: 17 grader

Lørdag 7. mai: 20 grader

Søndag 8. mai: 23 grader

Mandag 9. mai: 22 grader

Søndag 10. mai: 18 grader

Mandag 11. mai: 21 grader

Kilder: AccuWeather og Yr.no

Venter også tordenbyger

Finværet kommer selvsagt ikke helt gratis. Over helgen, på mandag eller tirsdag er det en økt sjanse for at det kommer tordenbyger over Trøndelagsområdene. Du kan følge med på tordenværet direkte inne på vår Lynradar, som du finner her (link)

17. mai-været

Er det èn ting som er sikkert, så er det at det er vanskelig å kunne si hvordan været blir på 17. mai, særlig når det er over to uker til. Det finnes uttallige langtidsvarsler og prognoser på internett som forteller oss hvordan været blir på nasjonaldagen, men om man skulle stole på alle sammen, blir det både regn, oppholdsvær, vind, torden og temperaturforskjeller på over 20 grader. Så Fosenavisa venter derfor med å publisere noe 17.mai-vær før vi faktisk er sikre på hvordan det blir. Følg gjerne vår værside, Fosenværet på Facebook (link)

Del videre med venner: 

Kommentèr

Kommentarer

Comments are closed.