Mener politiet lyver

Fosenavisa delte i går en Facebook-status på sin Facebook-side. Statusen inneholdt et sitat til Fosna-Folket.no fra operasjonsleder Frank Brevik i Trøndelag politidistrikt.

Her er det fullstendige sitatet som ble gjengitt på Facebook:

“I følge innringeren var det et par som rotet, støyet og hadde intimt samkvem. De mente det ikke passet seg siden det blant annet var barnefamilier i området. Patruljen som ble sendt til stedet ba paret ta ned teltet de oppholdt seg i og finne en annen plass for slik intim aktivitet. De etterkom anmodningen”

Hendelsen hadde skjedd på en festival i Råkvåg, Indre Fosen.

Et artig innlegg

Etter at Fosenavisa gjenga dette sitatet, lot ikke reaksjonene vente på seg fra våre følgere. De aller, aller fleste tok dette med en god dose humor. Flere var også enige i at slik oppførsel ikke trengte å foregå blant barn.

Skapte reaksjoner

Men så var det ikke alle som var like fornøyd med at innlegget ble delt. To personer, en mann og en kvinne bosatt i Trondheim, hevdet nemlig at de var de ikke-navngitte personene som ble omtalt av politiet.

Etter et tips, har Fosenavisa vært i kontakt med flere personer som følte at kommentarene var truende og aggressive.

“Haha politiet er jo trent opp til og lyge, de går jo frivillig og stolt rundt med farsist symbolet på skuldra” skriver mannen i en av flere kommentarer på status-oppdateringen.

Gjør som over 8500 andre: Følg Fosenavisa på Facebook

Del videre med venner: 

Comments are closed.