Tapte til tross for godt spill

Jentene tapte 1-5 mot Otta/Sel og står dermed med 1-11 i målforskjell. Det betyr at jentene nå vil møte enten Grei, Vedavåg Karmøy eller Bergen Nord i Playoff B. Dette blir kanskje klart i løpet av tirsdag kveld.

Resultatet gjenspeiler ikke kampen

Jentelaget har til tross for en utrolig sterk og god innsats møtt lag som er sammensatt av flere klubber, hvor intensjonene er å nå langt i Norway Cup. Trener Steinar Hansen forteller til Fosenavisa at resultatene i kampene ikke gjenspeiler kampbildet. 

– Vi klarer å spille godt mot de lagene vi møter, men når én enkeltspiller scorer 4 mål i én kamp, er det fordi denne spilleren er utrolig god og faktisk påvirker resultatet i stor grad. Jentene har forbedret spillet sitt og lært gjennom de to første kampene i turneringen. 

Tirsdag kveld møter jentene Ekko/Aureosen IL i den siste kampen i gruppespillet. Fosenavisa.no kommer med oppdatering! 

Få sportsnyheter fra Fosen-lagene: Følg FosenSporten på Facebook (Link) 

Guttene gikk derimot på et enda større tap i dagens kamp mot Gjøvik-Lyn, med hele 0-5. Hvem guttene møter i Playoff, som blir i B-gruppa, er foreløpig helt åpent. Skulle de tape mot Bønes i neste kamp, venter Raufoss, Kløfta eller Odda på motsatt banehalvdel.

Med andre ord, det er fortsatt noen kamper igjen for begge lag, selv om Playoff A har røket. Hold deg oppdatert på Stadsbygd Idrettslag sin Instagram-konto @ stadsbygdil eller følg klubben på Facebook (Link)

Stadsbygd i Norway Cup: 

Del videre med venner på sosiale medier: 

Comments are closed.