36
Personer smittet med Covid-19 på Fosen

Fire personer mistet kortet i en kontroll ved Kråkmo fredag ettermiddag og kveld. Kontrollen ble holdt mellom 17.30 – 21.00.

– Det var skremmende høy hastighet på de fire som fikk førerkortet beslaglagt. Alle fire holdt svært høy fart, men det verste var en mann i 20-årene som suste forbi hele fergekøa i 132 kilometer i timen, opplyser Braseth til Fosna-Folket, som omtalte saken først

Passerte 200 biler i fergekø

– Det var helt forferdelig. Skikkelig ille. Det var midt i den verste fergekøa, på vei mot Trondheim. Det var i alle fall 200 biler i fergekøa, han passerte hele køa i den farta, sier Braseth til Fosna-folket.

Kontrollen resulterte i fire forenklede forelegg, og hele fire førerkortbeslag, sier Øystein Braseth i UP til avisa.

Følg Fosenavisa på Facebook – Fosens eneste gratis avis

Han forteller at alle fire som ble fratatt førerkortet holdt skremmende høy fart i 80-sonen. Verst var en mann i 20-årene som kjørte forbi hele bilkøen i 132 kilometer i timen. Det var midt i den verste trafikken mot ferja til Trondheim, og ifølge Braseth var det minst 200 biler i køen.

– Han passerte hele køen i den farten, sier Braseth. UP-betjenten forteller også at mannen i 20-årene hadde sagt til politiet da han ble stoppet at han trodde fartsgrensa var 60 da han kjørte i hele 132 km/t. De tre andre som mistet førerkortet ble målt til 116, 125 og 127 kilometer i timen.

Del videre med venner: 

Kommentèr

Kommentarer

Comments are closed.