36
Personer smittet med Covid-19 på Fosen

Tour of Norway for kids i Rissa

Nesten 300 deltakere og over 600 besøkende var med på verdenshistoriens aller første Tour of Norway for kids i Rissa.
Joker Rissa, Joker Hasselvika og Joker Husbysjøen hadde samlet kreftene for å servere tidenes Tourkids dag
Arrangørene lagde til en lynrask løype rundt Joker Rissa og Kuben kjøpesenter, en skikkelig gateritt-inspirert versjon, hvor publikum skulle få gleden av å se hordene begi seg ut på en ferd med raske sletter og krappe svinger!

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Det lange oppløpet fylte seg raskt opp med publikum, og det er ikke rart når Joker-butikk trioen hadde fyrt opp grillen, trimmet vaffelpressen og fylt opp teltet med drikke, kaffe og alt publikum og deltakere kunne ønske seg.
Klasse på klasse spant avgårde rundt i løypen, publikum sørget for at stemningen var helt elektrisk, og Joker Hasselvika, Husbysjøen og Rissa delte ut premier til de store startfeltene som kom til mål i ett hundre og pil og bue!
Hele 289 deltakere møtte opp, fikk pølser, drikke og en haug med premier første gang Norges desidert største sykkelritt for barn kom til Rissa! Det er ingen tvil om at de storkoste seg.
Premieseremoni skulle det bli, og Joker-gjenegen på podiet stod der som om de aldri hadde gjort annet. Hele fem proffe sykkeltrøyer fikk bein og stå på, før sykkelen skulle trekkes ut.. Her var det fem år gamle Rikke Børsting Solberg som var kanskje aller heldigst, og fikk med seg en ny sykkel hjem! Vi gratulerer!
Tekst og bilder: Tour of Norway for kids
Del videre med venner: 

Kommentèr

Kommentarer

Comments are closed.