36
Personer smittet med Covid-19 på Fosen

Det har vært sterk vind i Roan i helga, og det har ikke vært mulig for båten med betongelementene å få lagt til kai i Bessaker. Etter det gjorde vinden det vanskelig å få heist på plass betongelementene i den nye fyllinga i vegen.

På grunn av forsinkelsene vil ikke arbeidet være ferdig før i løpet av natt til onsdag. Planlagt åpningstidpunkt av fv. 715 ved Øvre Vikvatnet i Roan er nå kl. 7 onsdag morgen 16. august. Dersom det er mulig å åpne vegen tidligere, vil den bli åpnet. Følg med på vegmeldingene på vegvesen.no/trafikk.

Vegen er stengt mens mannskapet til entreprenøren BMO skifter ut Klavafyllinga som kollapset i fjor vår. Den midlertidige brua skal fjernes og byttes ut med en permanent brukonstruksjon. De ferdige betongelementene til kulverten veier 700 tonn og kom til Bessaker sjøveien fra Bergen.

Omkjøring er via fv. 55 Malm. Omkjøring for kjøretøy over åtte tonn blir via fv. 720 Olsøya

– Vi beklager belastningen den lange omkjøringen får for lokalbefolkningen og andre trafikanter, og vil åpne vegen for trafikk igjen så raskt som mulig, sier byggeleder Andreas Enger i Statens vegvesen.

Del videre: 

Kommentèr

Kommentarer

Comments are closed.