36
Personer smittet med Covid-19 på Fosen

Møtte Byåsen i første seriekamp

Dalgård, Trondheim: 

21 tilskuere, 2 lag, 1 bane, 6 scoringer og flere årstider. Byåsen Jenter 15 tok i mot Rissa J15 til årets første seriekamp på Dalgård på Byåsen i Trondheim. En kamp som var preget av snø både i forkant av kampen og i sluttminuttene.

Kampen ble klokken 12.00 utsatt i ca 30. minutter da det ikke var fjernet snø fra kunstgresset på Dalgård. Kampstart ble dermed klokken 12.35.

Det var Ine Kristiansen som etterhvert sørget for at Rissa tok ledelsen i Trondheim. En stund vippet det mellom hvem som kom til å score det første målet, da det var sjanser på begge sider av banen.

Etter 0-1 målet til Kristiansen, er det Marte Solli Stokkaune som dobler ledelsen. En stilling som står til pause.

Bildegalleri: (saken fortsetter under galleriet)

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Følg Fosenavisa på Facebook – 100% gratis lesestoff, alltid! 

I 2. omgang reduserer Byåsen til 1-2, før Ine Kristiansen finner nettmaskene for 2. gang i kampen. 1-3. Rissa spiller med selvtillit og skaper mye med tomåls-ledelse. Byåsen presser konstant ballfører for Rissa, men sliter med å følge kantspillerne til Rissa. Etter flere farlige situasjoner er det Ine Kristiansen som fullfører hattricket ved å score sitt 3. mål for dagen. Byåsen reduserer senere til 2-4, men klarer aldri å bryte gjennom et solid Rissa-lag som leverte en særdeles godkjent serieåpning. Undertegnede lot seg imponere flere ganger i løpet av kampen, spesielt med tanke på utholdenhet. Spillerne viste aldri noe tegn til at de var slitne

Se video-sammendrag fra kampen her: 

Del videre med venner: 

Kommentèr

Kommentarer

Comments are closed.