En stor opplevelse

Å delta på Skandia Cup på Lade i Trondheim er en stor opplevelse uansett om du vinner eller taper fotballkamper. Med flere hundre deltakende lag i både Hovedcup og Minicup, blir deltakelsen på Lade et minne for livet.

Stadsbygd Jenter 12 var i helga med på cupen, som er Norges nest største fotballturnering for barn og ungdom etter Norway Cup i Oslo. På lørdag dro de også innom minidisco på Scandic Lerkendal, hvor de også overnattet.

Jentene fra Stadsbygd fikk prøve seg i kamper mot flere lag fra Trondheim. Strindheim, Trygg/Lade, Utleira, Byåsen, Charlottenlund og Freidig var lagene som møtte staværingene til kamp.

Fosenavisa pratet med lagleder Nina Fjeldvær, som kan fortelle at jentene har gjort det kjempebra.

Magisk å se jentene spille

– Vi fikk tre seiere på seks kamper. I den gruppen vi var i, er dette utrolig bra. Vi klarer blant annet å dra i land en 5-1 seier over Byåsen, i tillegg til at vi vinner mot Freidig og Utleira. Mot Strindheim i første kamp var det en del høye skuldre, å vi klarte ikke helt å komme oss inn i kampen. Mot Trygg/Lade tapte vi også, men da hadde de fått i gang maskineriet og skjønte at de kunne score mål. De fant hverandre på banen og slo bra pasninger, forteller Fjeldvær, før hun legger til:

– Det var rett og slett magisk. Jeg er utrolig imponert over hvordan spillerne vokste på oppgaven ute på banen.

Få lokalt stoff fra Fosen: Følg Fosenavisa på Facebook (link)

Navn bak fra venstre på bildet: Lillie Lyng, Inger Elise Grønning, Tora Dahle, Amalie Fenstad, Susanne Helmersen. Foran fra venstre: Marte Haugen, Thea-Sofie Fjeldvær, Madelen Damhaug Gangåssæter, Leah Aurora Ballstad, Louise Hansen Ness, og Marthe Hovde.

Bakerst fra venstre: Lillie Lyng, Inger Elise Grønning, Tora Dahle, Amalie Fenstad og Susanne Helmersen. Foran fra venstre: Marte Haugen, Thea-Sofie Fjeldvær, Madelen Damhaug Gangåssæter, Leah Aurora Ballstad, Louise Hansen Ness, og Marthe Hovde.

Fosenavisa gratulerer Stadsbygd IL med gode prestasjoner og ønsker jentene lykke til videre!

Del videre med venner på sosiale medier: 

Comments are closed.