36
Personer smittet med Covid-19 på Fosen

Stadsbygd Jenter 16 med nok en kjempeinnsats

Foreldrene var helt ville, de klappet og jublet da de så at jentene spilte en kjempekamp mot Ekko/Aureosen, forteller treneren på telefon til Fosenavisa. Dessverre holdt det ikke for Stadsbygd i denne omgang, som allerede før kampen var klar for Playoff B.

– De ørste 10 minuttene gjorde vi ikke helt som planlagt, forteller Steinar Hansen til Fosenavisa. Kommunikasjon, Samhandling, og Arbeidskapasitet er noen av punktene vi har satt oss for å kunne prestere bedre i kamp. Dette satt ikke helt i starten å vi slapp inn to kjappe mål.

– Vi møtte et lag som var bedre enn oss, men spilte allikevel på høyde med motstanderen, forteller Steinar Hansen

I 2. omgang scorer begge lag bare ett mål, men vi hever oss og spiller på høyde med Ekko/Aureosen. Det var en artig kamp, det mente motstanderen også. De hadde sett resultatene våre fra de forrige kampene, men ble overrasket da de møtte oss. De var rett og slett overrasket over at vi ikke gikk til Playoff A.

Andrea Dyrendalsli Eide, som ble skadet i første kamp, ba om å få spille i bare 5 minutter. Hun takket for muligheten med å score et kjempefint mål for Stadsbygd. Et mål som var svært fortjent.

I morgen skal Stadsbygd spille kamp mot Vedavåg Karmøy klokken 13.15.

Lik oss gjerne på Facebook, trykk her

Del videre med venner på sosiale medier: 

Kommentèr

Kommentarer

Comments are closed.