36
Personer smittet med Covid-19 på Fosen

Vender hjem til Fevåg for å lage film

I forbindelse med en bachelor i film- og videoproduksjon ved NTNU i Trondheim jobber Eilif Hegle Engan for tiden med en kortfilm som skal spilles inn i Fevåg. Med seg har han Kjetil André Fiala Sole, som også er med på regien i filmen sammen med Engan.

Fosenavisa tok kontakt med Engan for å finne ut mer om filmprosjektet.

Følg Fosenavisa på Facebook – Fosens eneste gratis avis

 

Foto: Kevin Dahlman

Hvorfor ønsker du å filme i Fevåg? 

– Jeg har vært så heldig å få vokse opp i denne bygda, å har lenge villet skrevet en film satt i Fevåg. Jeg har i liket med noen av filmens karakterer lekt en del ved lekteren på Bakstein som barn. Det er en veldig bra location med en helt spesiell atmosfære jeg håper å få fanget på film.

Se også: Crete Joist i Fevåg fra lufta

Kan du si noe om filmen?

– Dette er en kortfilm som inneholder mysterier, nostalgi og barndomsminner.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Trenger skuespillere

– Vi trenger skuespillere til filmen. Vi er på utkikk etter en gutt og en jente mellom 9-14 år, en jente mellom 20-25 år og en eldre mann som skal spille en gammel fisker mellom 60-80 år.

Det er snakk om èn til to dager med innspilling i løpet av 5-7 mai. Det kan fortsatt bli noe omrokkering så om disse dagene ikke skulle passe, kan det fortsatt være aktuelt, forteller Engan.

Spørsmål rundt dette, eller kjenner du noen som kan være interessert? Send en mail til: eilifengan@gmail.com eller mob. 90521964.

Del videre med venner: 

Kommentèr

Kommentarer

Comments are closed.