36
Personer smittet med Covid-19 på Fosen

Jaktet mannfolk i helga

Skaugdal Songlag, bestående av 40 medlemmer fra 20 til 70 år, var lørdag ute på mannejakt i Stadsbygd og Rissa. Mannfolk er rett og slett blitt mangelvare, å kormedlemmene bestemte seg for å prøve noe nytt for å rekruttere flere mannfolk.

Fosenavisa tok selvsagt turen for å finne ut mer om oppdraget, og fulgte koret gjennom sin ferd på Stadsbygd. Du kan se videosnutter nederst i artikkelen.

Hvorfor går dere rundt i bygda og synger? 

I dag er vi ute og synger litt rundt omkring, rett og slett fordi vi er på jakt etter flere mannfolk i koret. Vi synes jo det er fryktelig artig å synge, i tillegg til å vise seg frem andre steder enn bare i samfunnshuset oppe i Skaugdalen, forteller Mona Bakøy.

– Vi er langt flere kvinnfolk enn mannfolk i koret, å vi vet at det er mange mannfolk som kan å synge, så hvorfor de ikke kommer, det lurer jeg på.

SE BILDEGALLERI: (Saken fortsetter under galleriet)

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Har du noen gode grunner for å overbevise mannfolka, da?

– De slipper unna maset til kjerringa og ungene! Neida, det er jo fryktelig artig. Det er et godt samhold, å vi har det veldig morsomt sammen. Vi mener at sang skaper glede. I tillegg blir du kjent med nye folk også!

Hvilken respons forventer dere etter et slikt stunt?

– Vi har vært ut å sunget noen ganger før også. Det hender seg jo at det plutselig kommer noen som synes dette så litt artig ut, å tenker å bli med. I oktober skal vi blant anent ut på tur. Da skal vi til Barcelona, så vi må begynne på litt repertoar der. Vi skal også være med på “Det store korslaget” i Bjugn, den 31. mars. Så blir det Vårkonsert i Skaugdalen 10. april også skal vi arrangere loppemarked i juni. Masse som skjer fremover!

Hver tirsdag i Skaugdal grendahus fra klokken 19.00 til 21.30 er det korøvelse. De som har lyst til å begynne i koret, trenger bare å møte opp, avslutter Bakøy.

Gjør som snart 3800: Følg Fosenavisa på Facebook.

Følg oss også på Twitter, Instagram og Snapchat @ fosenavisa

Del videre med venner på sosiale medier: 

Kommentèr

Kommentarer

Comments are closed.