36
Personer smittet med Covid-19 på Fosen

Ole Andreas ble 69 år gammel

Ole Andreas Fossan omkom i en ulykke i forbindelse med skogsarbeid, lørdag 4. mars 2017.

De fleste kjenner Ole Andreas som organist og musiker. Han var også kjent for sitt enestående arbeid med ungdom.

Ole Andreas bodde på Fossan i Dalbygda i Leksvik. I flere perioder var han også organist i Leksvik, en stilling han hadde til han gikk av med pensjon i 2014. Han var også organist i Rissa i 12 år, samt en aktiv gårdbruker frem til slutten av 1990-tallet.

I et intervju i forbindelse med at han var på vei til å bli pensjonist i 2014, forklarer han hvorfor han har vært så opptatt av å engasjere ungdommer til Fosna-Folket:

Jeg må være så ærlig å si at grunnen til det er at jeg vil gi folk på gudstjeneste ei god opplevelse. Dessuten trives jeg sammen med ungdom. Og så ønsker jeg at de skal bli vant til å være i kirka og at de kan føle den som en heim. Jeg ønsker også at de skal finne troen, men jeg legger ikke noe press på dem. 

Ole Andreas Fossan – 2014

Nedenfor kan du høre og se et opptak fra Vanvikan Kirke med Ole Andreas Fossan

Del videre med venner: 

Kommentèr

Kommentarer

Comments are closed.