36
Personer smittet med Covid-19 på Fosen

Bygdas dag ble arrangert for 5.år på rad

Lørdag 10.september i år ble den 5. utgaven av “Bygdas dag” arrangert ved Stadsbygd samfunnshus. 

Årets åpningstale ble holdt av Benjamin Schei – en mann som har betydd mye for bygda.  

Benjamin Schei ble også kåret til Årets Staværing 2016

Dette ble skrevet om Schei i nomineringen av Årets Staværing: 

Han har bygd opp ITAB til noe stort og han gikk i år av som direktør etter mange år. Et firma som er hjørnesteinsbedriften i bygda og har skapt utrolig mange arbeidsplasser, og sponset smått og stort i nærmiljøet i alle år. Han er lett å engasjere og liker å være med der det skjer. Han brenner for alt av sport, og er en stor støttespiller for blant annet idrettslaget. Han er et medmenneske, en rådgiver og en ildsjel. 

Arrangementet har gjennom de fem årene blitt, sammen med 17. mai-feiringen, den dagen hvor mange av bygdas innbyggere samles til sosialt samvær ved samfunnshuset. 

Formålet med dagen er å vise alt det flotte som Stadsbygd har å by på – både for staværingene men ikke minst også de som kommer farende innom bygda.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Dagen byr på forskjellige stander med lag, foreninger, firma og andre bidrag med tilknytning til Stadsbygd.

Blant annet var det moteshow i regi av Fruene i fjøset og 9.klasse fra Stadsbygd skole, traktorkjøring i regi Solar-Compagniet, baking for barn med takke, i regi av Stadsbygd Bygdekvinnelag, høyhopping i regi av Rissa Bondelag, Quiz i regi av ITAB Industrier, natursti i regi av Akrobaten Barnehage. I tillegg hadde alle tre barnehagene på Stadsbygd hadde utstilling inne i samfunnshuset med både bilder og tegninger som barna har laget. I tillegg til Akrobaten var dette også Fembøringen og Tungtrø barnehager. 

De som underholdt var: RSMK, Stadsbygd skolekorps, Siri og Alexander, Til kaffen og Stadsbygd Mandsangerforening.  

Del videre med venner: 

Kommentèr

Kommentarer

Comments are closed.