Trondheims-Ørn Jenter 19 med Inga Marie Høston fra Stadsbygd som kaptein for laget, røk ut i semifinalen i Dana Cup med knappest mulig margin. Det var Adresseavisen som omtalte saken først

Etter å ha knust alt av motstandere i kvalifiseringen, gikk Trondheims-laget til finalerundene med en målforskjell på 28-0! I semifinalen møtte de Fortuna Ålesund. En motstander som skulle vise seg å gi trønderne en skikkelig utfordring. Med jevnspilt til full tid, måtte kampen til slutt avgjøres på straffespark. Der vant sunnmøringene 5-4 på straffer.

Inga Marie Høston i Ørn-drakt. Foto: Privat

 

– Kampen var veldig jevn, og vi ble kanskje litt stresset. Vi har møtt Fortuna Ålesund i serien tidligere, så vi visste det kom til å bli en jevn kamp. Men det var utrolig kjipt å ryke på straffespark. Vi prøvde å støtte hverandre, for vi taper som et lag og vi vinner som et lag. Men vi deltok på premieutdelingen på kvelden, så den verste skuffelsen gikk over ganske fort, forteller Inga Marie Høston til Adressa.

Les også: Inga Marie drømmer om landslaget

Men med tredjeplass og bronsemedaljen med seg i kofferten til Trondheim, sier ikke staværingen seg fornøyd av den grunn:

– Vi skulle gjerne hatt med oss gullet, for det var det vi kom for. Men vi kommer tilbake neste år!

PS: Til helga skal Stadsbygd/Rissa delta i Norway Cup. Oppdateringer fra turneringen får du på vår Facebook-side FosenSporten, som du kan følge her

Del videre med venner: 

Kommentèr

Kommentarer

Comments are closed.