31
Personer smittet med Covid-19 på Fosen

Samlet tusen festglade fosninger

Trøndelag Arrangement arrangerte Martnasfest lørdag 19. august. I den anledning hadde de fått selveste Plumbo og Staysman & Lazz til å ta turen til Rissa.
En siste gang
Staysman & Lazz og Plumbo trakk hele tusen festglade fosninger til fest og spilte dermed en siste gang sammen for denne gang, etter en lang sommerturnè rundt Norge.
På spørsmål om hva de tenker om å spille “på landet”, svarer både Plumbo og Staysman & Lazz at det er noe helt spesielt. Stemningen er annerledes og de tror folk setter mer pris på at det kommer artister til slike steder, ikke bare byene.
Du kan se Fosenavisas direktesendinger backstage på vår Facebookside. 
Haraball-stemning
Tidvis kokte det noe enormt foran scenen i Rissa, hvor noen av Norges mest kjente artister liret fra seg hit etter hit. Du kan se bilder fra festen nederst i artikkelen.
Fornøyd arrangør
Vi er veldig glade for at så mange tok turen å laget fest med oss, Plumbo og Staysman & Lazz. Selv med en utsolgt Rissahall gikk det allikevel rolig for seg, med ingen store utfordringer, forteller Ken Robin Sivertsvik, styreleder i Trøndelag Arrangement etter konserten og legger til at ungdommen fra Fosen er skikkelige.
Se bildegalleri: 

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Støtt Fosens eneste gratisavis – Følg på Facebook! 

Del videre med venner: 

Kommentèr

Kommentarer

Comments are closed.