Store tap for Fosen-lagene

Det ble ingen lystig serieåpning for de to Fosen-lagene i 5. divisjon avd. 3.

Få sportsnyheter fra Fosen, helt gratis – FosenSporten på Facebook

Vanvik kaller serieåpningen for en katastrofe

Kampen mellom Nidelv og Vanvik på Tempe hovedbane ble en trist affære for vanværingene. Til pause var stillingen 9-0 og Trondheimslaget ga seg ikke før det sto 12-2 på poengtavla. Eirik Glørstad Sylthe, Robert Solstad, Alesander Solheim Waterloo og kaptein Håkon Fjeldvær pådro seg alle et gult kort i serieåpningen. Alle kortene kom i 2. omgang. Martin Fjeldvær og Håkon Fjeldvær scoret et mål hver for Vanvik.

Vanvik IL skriver på sin Facebookside: 

Følg Fosenavisa på Facebook – Fosens eneste gratis avis

Oppe på Flatåsen kunstgress tok Flatås i mot Rissa IL, to lag som begge så frem til en god serieåpning. Men også her var det et Trondheims-lag som til slutt kunne trekke det lengste strået. Til pause var stillingen 2-2, men i 2. omgang måtte Rissa-keeperen plukke hele 4 baller ut av nettet. Flatås vinner dermed årets første seriekamp på bekostning av Rissa med 7-3. Kent Henrik Skalmerås, Jørgen Skjervø Kvitland og Ørjan Stormo Ørjan Stormo scorte et mål hver for Rissa.

Ørland tar i mot Bjørgan på Gryta, mens Åfjord tar turen til Kolstad på søndag, 23. april. Begge kamper spilles klokken 14.00.

Sportsnyheter du vil dele? Redaksjonen@fosenavisa.no eller ta kontakt på vår sportsside på Facebook: FosenSporten. 

Del videre med venner: 

Kommentèr

Kommentarer

Comments are closed.