Fullsatt sal under Amadias Nyttårsshow

Med blant andre Lisa Tønne og Sigrid Bonde Tusvik sitt standup-show, deltok også seks jenter fra Rissa og Stadsbygd på showet som FA også omtalte i går.

Dansegruppa besto av Hedda Wårum, Mia Angelica Lindstrøm Holén, Audhild Høivik, Ane Bakken, Ruth Elise Falch Kjøde og Solveig Rennan. Alle disse har også deltatt på workshop med en av norges beste hip-hop dansere i forkant av showet, Huyen Huynh.

Hyunh er blant de mest etablerte og profilerte danserne, koreografene og pedagogene i Norge. Hun er utdannet dansepedagog fra Kunsthøgskolen i Oslo (2007) og har sin grunnutdanning som danser, koreograf og instruktør fra København (2001).

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Tina Asphaug skrev på sin Facebookside søndag kveld: 

TUSEN takk for en flott dag og kveld! Jeg har vært omringet av helter og mennesker jeg beundrer og blir inspirert av i dag. Blant dem er englene fra Amadia, beste Huyen Huynhh ,Belinda Brazaa og Victor Prag, Sigrid Bonde Tusvik, Lisa Tønne og Yasser Ammar!  Yasser traff jeg for første gang da jeg jobbet på Lesvos, han kom av båten en tung natt. Kald, sulten, trøtt og redd. Han satte alle sine behov til side og hjalp andre med det de måtte trenge, han var en støtte for oss og en av de jeg har møtt som har lært meg mest om styrke og medmenneskelighet. I dag var han i salen under Amadias innsamlingskonsert, og kom opp for å fortelle litt fra sin reise. You are my hero, Yasser!

Belinda og Victor, så enormt dyktige dansere som løftet taket på Scenehuset i kveld, Belinda har jeg fulgt i lang tid- men blir alltid like imponert! Huyen som stilte opp å holdt workshop for dansejentene mine, og gav dem samme inspirasjon som hun har gitt meg i mange år. Tusvik&Tønne, det finnes ingen mennesker på jord som er morsommere enn dere to! Takk til alle dyktige artister, kunstnere og dansere som lagde magi på Scenehuset til inntekt for Amadia ikveld. Takk til dansejentene mine som er så tøffe å ta utfordringer på strak arm. Takk til super-Gunnvor, for å arrangere denne konserten, Marius Sol for lydekspertise, Julie, Tonje, Veronica og Natalia for superdame-hjelp. AMADIA

Del videre med venner på sosiale medier: 

Comments are closed.