Flere titalls bilister bøtelagt på Flakk

Etter hva Fosenavisa erfarer skal flere titalls bilister blitt bøtelagt ved fergekaia på Flakk. Mandag ettermiddag, 1. mai var det fortsatt 9 biler som sto på området med en gul lapp i vinduet.

Følg Fosenavisa på Facebook – Fosens eneste gratis avis

Biler på rekke og rad med gul lapp i vinduet mandag ettermiddag. Foto: Stian Tørstad

Fosenavisa har vært i kontakt med èn av de bøtelagte, som ønsker å være anonym.

Bilisten, en mann i 40-årene fikk en bot på 900 kroner den 29. april etter en feilparkering han mener ikke var til å unngå. Parkeringsplassen på Flakk var helt full, forklarer mannen til Fosenavisa, som også hadde med seg sine to barn.

– At dette er en praksis, å bøtelegge biler som står parkert langs gresset ved en fergekai, med god avstand til kjørende biler, det klarer jeg ikke å se logikken i.

Du har ingen forståelse for denne boten? 

– Nei. Dette er et område hvor folk reiser videre med ferga over. Dersom det ikke er ledig parkeringsplass på anviste områder, betyr det at vi som ikke får plass blir nødt til å betale 900 kroner ekstra? Dette gjør Fosen til et sted med dårlige minner. Dårlige assosiasjoner. Det ødelegger hele turen for min del.

En fergetur over fjorden koster deg 244,- dersom du ikke har en AutoPASS-avtale. Bommen ved Krinsvatn koster 73,-

Kilde: Fosenvegene.com

Har hytte på Fosen

Den bøtelagte mannen har hytte i Åfjord. På Fosen har han flere bekjente som henter han på fergekaia på Rørvik, slik at han slipper å ta med seg bilen over.

– Å ha med bil på ferga har jeg rett og slett ikke råd til. Det er såvidt det går rundt ellers i husholdninga. Uavhengig av fergekostnadene må jeg spare opp litt penger for å kunne ta meg råd til en hyttetur med barna. Det må kjøpes inn diverse til en slik tur også. At jeg får en jævla parkeringsbot når jeg kommer til bilen igjen er forbanna urettferdig.

Kommer du til å betale boten? 

– Det vet jeg ikke. Først og fremst vil jeg nå gjøre folk oppmerksomme på den praksisen Trondheim Parkering bedriver. Jeg forstår at de må gjøre jobben sin, men tilfellet som vi ser på Flakk, det henger bare ikke på greip. Det rammer de som ikke har noe annet valg enn å feilparkere.

Del videre med venner: 

Kommentèr

Kommentarer

Comments are closed.