Enorm popularitet på Pokémon-spill

Det populære spillet er endelig lansert og tilgjengelig for norske brukere

Spillet, som først ble lansert i USA og Australia har tatt verden med storm, også her hjemme i Norge før den offisielle lanseringen. Norske brukere har nemlig ikke latt seg stanse og har tatt noen tekniske omveier for å kunne laste ned og bruke spillet på mobilen, før det var lansert i Norge.

pokemon go
Foto: Skjermdump fra spillet / Fosenavisa. 

Pokémon GO skrev lørdag formiddag på sin Facebookside at Pokémon-trenere i 26 europeiske land nå kunne gå ut og fange Pokémon gjennom spillet Pokémon GO. Den meldingen kom bare èn dag etter at Italia, Spania og Portugal fikk tilgang.

Bildet av denne trafikkmeldingen skal ha blitt tatt i Gøteborg, Sverige.

Bildet av denne trafikkmeldingen skal ha blitt tatt i Gøteborg, Sverige.

Problemer med serveren

Pågangen til spillet har vært så enorm at spillet rett og slett krasjet lørdag ettermiddag norsk tid. Dette har skjedd ved hver eneste lansering i nye land, har skaperne meldt på sosiale medier. Spillet vil kunne være i gang igjen i løpet av dagen, eventuelt i natt, sier flere “forståsegpåere” på sosiale medier.

Finn venner via spillet

På Facebook har det på kort tid blomstret opp flere grupper og sider som henvender seg til norske brukere. En av disse gruppene er “Pokemon Go Norge” som i skrivende stund teller over 2800 medlemmer.

Trykk her, eller på bildet nedenfor for å finne gruppa på Facebook.

pokemon go norge gruppe

For Fosen har Fosenavisa også opprettet en egen gruppe. Trykk her, eller på bildet nedenfor for å komme til gruppa.

pokemon bilde

Del videre med venner på sosiale medier: 

Comments are closed.