36
Personer smittet med Covid-19 på Fosen

Nektet å forlate flere leiligheter

En mann med utenlandsk opprinnelse, trolig i 30-årene var i går kveld innom flere boliger i Stadsbygd. Det bekrefter flere beboere blant annet i Stadsbygd sentrum.

Det var i går kveld, tirsdag, mellom 17 og 21 at mannen med utenlandsk opprinnelse hadde tatt seg inn i flere boliger, ofte uten å ringe på. Mannen skal i følge personer Fosenavisa har snakket med, være litt kraftig, utenlandsk opprinnelse og prater godt norsk. Han blir også beskrevet som en ung mann, rundt 30-årsalder.

Mannens ærend var å selge tegninger han hevdet å ha tegnet selv. I tillegg hadde han med seg noen figurer.

Gikk rett inn i flere boliger – Uten å ringe på

En dame i 80-årene forteller til Fosenavisa at mannen kom gående inn i leiligheten uten å ringe på.

– Jeg ba han om å gå. Jeg fortalte at jeg ikke ønsket å kjøpe noe, å at jeg ikke hadde kontanter. men han forsvant ikke. Istedet begynte han å fortelle meg at jeg ikke trengte å være redd. Han ble hissig og skjønte ikke hvorfor jeg ikke ville kjøpe tegningene. Jeg opplevde det som veldig skremmende å kommer til å låse døra fremover, forteller hun.

Gjør som stadig flere: Følg Fosenavisa på Facebook

Historien gjentar seg hos en eldre mann, som fortalte selgeren at han var for gammel til å kjøpe ting på døra. Dette etter at mannen hadde gått inn i leiligheten.

– Jeg fortalte han at jeg var over 90 år, å ikke orket å bry meg om den slags. Han svarte meg med at han var over 100 år. Han ble hissig og spurte om jeg var redd han, å at jeg ikke trengte å være det. Døra blir låst fremover, forteller han til FA.

Flere av boligene ligger i umiddelbar nærhet til Stadsbygd Eldresenter.

Flere av boligene ligger i umiddelbar nærhet til Stadsbygd Eldresenter.

Det skal også ha vært selgere i andre deler av bygda, blant annet i Grønningsmarka og Askjem. Det er uvisst om det er samme mann som har vært på begge stedene.

Politiet har tidligere sagt i lignende saker at de anbefaler å ikke åpne til fremmede. Ta en titt i vindu eller kikkehull først og vurder før du eventuelt åpner døren.

Har du tips i saken? Send en mail: redaksjonen@fosenavisa.no, eller via vår FB-side. 

Del videre med venner på sosiale medier: 

Kommentèr

Kommentarer

Comments are closed.