36
Personer smittet med Covid-19 på Fosen

Slik blir været på Nyttårsaften

Hvordan været på Nyttårsaften blir er gjerne avgjørende på hvor mye man får se av fyrverkeriet som sendes opp over store deler av dagen. Allikevel er det tidspunktet mellom 18.00 og midnatt som er det mest aktuelle.

Fosens eneste gratisavis: Følg Fosenavisa på Facebook

Meteorologisk institutt delte torsdag (4.juledag) et oversiktskart som viser at sannsynligheten for lavt skydekke ved midnatt på nyttårsaften har avtatt det siste døgnet. Særlig for Trøndelag sin del. Kartet viser også at det ser ut som om Fosenhalvøya får det fineste nyttårsværet i hele landet.

Dette kartet viser sannsynligheten for lavt skydekke på nyttårsaften.

I følge kartet til Meteorologisk institutt er det nå bare mellom 5 og 15 prosent sannsynlighet for at store deler av regionen får lavt skydekke, noe som naturlig gir en dårligere opplevelse av fyrverkeriet enn ved lettere skydekke.

I andre deler av Midt-Norge ligger sannsynligheten for lavt skydekke på 15 til 25 prosent.

Sjansene for lavt skydekke i Trøndelag er størst i indre strøk og i grensetraktene hvor sannsynligheten er beregnet til 45 til 55 prosent.

Fosenavisa oppdaterer deg på nyttårsværet frem til vi går inn i 2018. Følg vår værside “Fosenværet” på Facebook for å få siste nytt om været på Fosen og i Trøndelag.

Del videre med venner: 

Kommentèr

Kommentarer

Comments are closed.