31
Personer smittet med Covid-19 på Fosen

Godt fornøyd med årets Norway Cup

Stadsbygd/Rissa Jenter 17 deltok i år i årets Norway Cup. Fosenavisa har vært tett på og fulgt jentene gjennom hele turneringen. Som eneste avis på Fosen har vi også gjort artiklene gratis å lese, slik at de har vært tilgjengelig for alle.

Her kan du lese tidligere artikler: 

Stadsbygd/Rissa fikk en tøff åpning i årets Norway Cup, men vant to av sine kamper i gruppespillet. Dermed var de bare ett poeng unna en plass i A-sluttspillet, men havnet i 8-delsfinale i B-sluttspillet hvor de møtte Bergen Nord. Bergenserne viste seg derimot å være et par nummer for store.

Allikevel så er det slik at Utleira IL 2, laget som Stadsbygd/Rissa slo 1-0 og bare var under på målforskjell i gruppespillet, spiller finale mot nettopp Bergen Nord. Også der var der Bergens-laget som trakk det lengste strået.

– Vi trodde egentlig at vi var litt dårlig trent, men det er rett og slett slik at vi gjorde en ganske grei innsats. De spiller jo på øverste nivå i Bergen. De har plukket ut de aller beste spillerne og reist til Norway Cup, forteller Steinar Hansen.

Bergen Nord kommer fra bydelen Åsane i Bergen og omfatter stort sett områdene vest i kommunen. Kommunen har et samlet befolkningstall på ca 45.000. Til sammenligning har Rissa ca 6600 innbyggere.

– Det at de spiller finale mot Utleira, som vi slo 1-0, synes jeg beviser at vi har ikke gjort det så dårlig allikevel. De trener jo både 3, 4 og 5 ganger i uka, mens vi bare trener et par ganger. Så alt i alt synes jeg vi har gjort det godt i Norway Cup. Vi har kost oss og deltatt på en del sosiale greier sammen. Mange foreldre har også vært med å sett på kampene våre, så jeg har ikke noe negativt å si om turen i det hele tatt, avslutter Hansen.

Se bildegalleri: 

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Følg Fosenavisa på Facebook – Fosens eneste gratisavis! 

Del videre med venner: 

Kommentèr

Kommentarer

Comments are closed.