31
Personer smittet med Covid-19 på Fosen

Stadsbygd/Rissa møter motstand fra Bergen

Stadsbygd/Rissa J17 har i dag spilt to kamper mot henholdsvis Bremnes IL og Kringlebotn/Sædalen/Kalandseid. Laget, som er det eneste fra Fosen i årets Norway Cup, har spillere fra både Rissa, Vanvikan, og Stadsbygd.

Stadsbygd tapte 1-3 for Bremnes IL, et resultat som lyver litt, forteller trener Steinar Hansen til Fosenavisa etter kampen.

– Vi kunne godt ledet 3-0 etter første omgang, men gikk til pause med 1-1. Vi var også ganske like i forhold til antall målsjanser, men de scorer på en corner de får. Det tredje målet de setter inn er et sleivspark, som treffer en av våre forsvarere, deretter en av sine egne spillere å i mål, forteller Hansen, men legger til at Bremnes allikevel var et godt lag.

Siste kamp i puljespillet for Stadsbygd var mot Kringlebotn/Sædalen/Kalandseid. Her hadde Stadsbygd/Rissa kun en teoretisk mulighet til å rekke A-sluttspillet, ved å score 8 flere mål enn motstanderen. Slik ble det ikke. Kampen endte 1-0 til Stadsbygd Rissa, etter scoring av Mari Müller.

Tabellen ser dermed slik ut når alle kampene er ferdigspilt: 

Neste motstander er Bergen Nord, som venter på torsdag etter at laget har en fridag på onsdag. Fridagen brukes blant annet til Tusenfryd og selvsagt se Rosenborg-kampen mot Celtic på storskjerm, forteller Hansen til Fosenavisa.

Bergen. Foto: Stian Tørstad

Bergen Nord er en fotballklubb som strekker seg fra Morvik i sør, til Steinestø i nord. Klubben vant sin første kamp i puljespillet 5-0 mot Gruben IL, før de spilte to kamper med 1-3 tap mot henholdsvis Drøbak-Frogn og Utleira 1.

Neste hinder for bergenserne er da altså våre fotballjenter fra Fosenhalvøya. Den kampen spilles torsdag 3. august klokken 10.00.

 

Følg Fosenavisa, Fosens eneste gratisavis på Facebook

Del videre med venner: 

Kommentèr

Kommentarer

Comments are closed.