I kveld skal Lena i duell

Lena (25) fra Hasselvika, nå bosatt i Trondheim, skal ut i duell i “The Voice”.

Fikk popkongen til å snu seg

Forrige gang Lena Haarberg var på skjermen, snudde selveste Morten Harket seg da han hørte stemmen til Lena.

Hva tenkte du da Morten Harket snur seg mens du står på scenen? 

– Det har enda ikke helt sunket inn enda. Det var nesten litt uvirkelig. Det er iallefall noe jeg aldri kommer til å glemme.

Slik gikk det da Lena måtte overbevise dommerne første gang: 

Skal synge låt av Ed Sheeran

I duellen på onsdag, skal Lena Haarberg og Knut Knippersund Nesdal (25) sammen synge låta “Shape of You” av Ed Sheeran i en duell. Da er det Morten Harket som må ta det tunge valget å velge bort èn av de to.

Lena Haarberg og Knut Knippersund Nesdal i duell. Foto: TV2

– Det er en krevende låt da det er veldig mye tekst. Den er også veldig rask og rytmisk, samtidig som at den kan oppleves som litt flat om man ikke jobber godt med den for å gjøre den spennende, både gjennom formidling og dynamikk, forteller Lena.

Se opptredenen til Lena og Knut her: 

Enten Lena eller Knut

Men, reglene er klare. Det er bare plass til enten Lena eller Knut videre i konkurransen. Lena forteller at det er trist at en av de blir valgt bort.

– Knut har nok noe mer erfaring enn meg. Han har blant annet vært med på “Beat for Beat” to ganger allerede, forteller hun og legger til at hun gleder seg kjempemye til å se episoden på TV sammen med familie og venner.

– Jeg har jo ikke sett klippet selv enda og aner ikke hva som er tatt med av alle intervjuene. Så det er litt nervepirrende men samtidig gøy

Kan bli “stjålet” inn igjen

Dersom en av de andre mentorene liker det de hører, får de muligheten til å stjele den deltakeren som velges bort.

Til slutt skal hver mentor sitte igjen med fem deltakere, som er videre til live-opptredener 13. oktober. Da er det publikum som bestemmer hvem som skal gå helt til topps og få tittelen Norges beste stemme.

Hvordan det går med Lena kan du se på TV2 onsdag klokken 20.00.

Del videre med venner: 

Kommentèr

Kommentarer

Comments are closed.