Lothepus kommer til Bjugn

Vinner av TV2-serien Farmen Kjendis Leif Einar «Lothepus» Lothe kommer til Bjugn Kulturhus første påskedag, altså 16. april 2017.
Leif Einar Lothe, mest kjent under artistnavnet Lothe, er en norsk entreprenør fra Hardanger, men mest kjent for sin dokumentarserie “Fjorden Cowboys” på TV2 Zebra og har nå i vinter vært aktuell med Farmen Kjendis på TV2s hovedkanal.
Gjør som stadig flere: Følg Fosenavisa på Facebook
Hardanger-mannen vant like godt hele showet, hvor tolv norske mediekjendiser konkurrerte mot hverandre i ulike oppgaver mens de skulle drive en gård på “gammelmåten” slik de gjorde for 100 år siden. Farmen Kjendis satte seer-rekord for TV2 med et snitt på knappe 950.000 seere per episode.
Det som derimot er havnet litt i skyggen, er at Lothepus også “synger litt på si” som hans hjemmeside beskriver. I juni 2014 ga Lothepus ut sitt nye album “Cowboyhjerta”
Nedenfor kan du høre en av låtene i albumet: Women of Norwegian Fjords

LOTHEPUS med band + support

Leif Einar Lothe kommer til Bjugn først og fremst som artist. Med seg til Botngård og Bjugn Kulturhus har han med seg bandet sitt, derav navnet Lothepus med band + support. Billettene koster 350,- Forestillingen har ikke plassbilletter. For oppdatering av billettstatus, følg med på Bjugn Kulturhus sin Facebookside
Del videre med venner: 

Comments are closed.