36
Personer smittet med Covid-19 på Fosen

Lena ble blant de 100 mest avspilte artistene

De siste dagene har vært nærmest uutholdelige for Lena Haarberg, som opprinnelig kommer fra Hasselvika. Natt til 1.mai ble nemlig topplisten til The Stream “fryst”, slik at de 100 artistene med flest avspillinger gikk videre til en showcase hvor de får opptre foran artistutviklere fra de tre store plateselskapene, Sony, Warner og Universal Music. Her kan du lese hva Fosenavisa skrev om Lena i februar (link)

lena
Slik så listen ut, da Fosenavisa sjekket inn for siste gang, bare sekunder før listen ble fryst. Flere hundre avspillinger kom inn det siste kvarteret, så det var umulig å si om Lena holdt seg over 100-plassen eller ikke.

showcase

Lena skriver dette på sin Facebookside i dag:

Da kan jeg med GLEDE fortelle at jeg er VIDERE med i The Stream !!!!!!

Takket være alle dere som har hjulpet meg dit!!! Det har vært en lang periode og jeg må bare beklage maset mitt, men jeg kom sånn akkurat med, så da var det verdt det å plage dere litt likevell, hehe. Tusen millioner takk til hver og en som har streamet. Det er helt ubeskrivelig å tenke på all den støtten dere har vist meg. Sammen klarte vi det!!!

Følg Fosenavisa på Facebook (link)

Del videre med venner: 

Kommentèr

Kommentarer

Comments are closed.