36
Personer smittet med Covid-19 på Fosen

Det ble en jublende glad kveld for et nabolag i Leksvik sist fredag. En mann i 40-årene vant nemlig storpremien i ukens “Nabolag” på èn million kroner i tillegg til 100.000.

Leksvik-mannen trodde femukerskupongen i Nabolaget hadde gått ut, så han leverte en kupong til. Det ga han ikke bare én million kroner i premie – men 100.000 i tillegg.

Mannen leverte Nabolaget-kupongen hos Bunnpris i Leksvik med omtrent en måneds mellomrom, skriver Norsk Tipping.

– Det stemmer det. Jeg leverte en femukerskupong i august, og da jeg var på butikken i går (torsdag), så ble jeg usikker på om den fortsatt var med. For å være sikker, leverte jeg da også. Det var jo lurt, lo mannen, som ønsker å være anonym.

Men han innrømmer at han var skeptisk da han hadde Norsk Tipping på tråden

– Ja, først skjønte jeg ikke hvem som ringte. Det var ikke i mine tanker at jeg skulle vinne i kveld – jeg er stort sett kongen av femtilapper i premie, så jeg er rett og slett litt satt ut, forteller mannen til Norsk Tipping. 

– Skal kjøpe nye sko

I vinnerens nabolag ble det selvsagt også jubel. Millionvinneren tok som nevnt en av dem fem 100.000 kronerspremiene selv, men de fire øvrige gjorde fire damer glade.

Dagrunn Croney var en av dem.

– Det høres veldig fint ut. Jeg tenkte akkurat på det her at skoa begynner å bli vel hullete, så nå skal det blir nye sko, lo den glade damen da Norsk Tipping pratet med henne.

Men det blir antagelig noe annet også. Dagrunn har bodd store deler av livet i England, og der bor fortsatt barna – som nå er godt voksne. Det var planen å besøke dem i sommer, men det ble det ikke noe av.

– Nei, sommeren gikk bort til sjukdom, så jeg valgte å holde meg hjemme. Men nå kunne det jo passe å ta en tur og fortelle at jeg har vunnet i Nabolaget, sa Leksvik-damen.

Hun leverte for øvrig Nabolaget hos Coop Prix torsdag.

Få lokale nyheter fra Leksvik og Rissa: Følg Fosenavisa på Facebook

Del videre med venner: 

Kommentèr

Kommentarer

Comments are closed.