36
Personer smittet med Covid-19 på Fosen

Flere Fosen-lag i aksjon

Fra Rissa – Meldal. Foto: Erling Dyrendalsli

Åsly kunstgress: 

Rissas kvinnelag tok i mot Meldal på Åsly kunstgress, torsdag 27. april. Kampen ble en jevnspilt affære med få målsjanser for Rissa. Meldal derimot hadde flere muligheter til å ta ledelsen. Etter 80 minutter fikk imidlertid Meldal en mulighet til å score fra straffemerket, men Tonje Grue reddet Rissa med klasse-redning. Kampen ender dermed målløs og Rissa redder det ene poenget. Rissa står da med ett poeng på to kamper i serien.

Ørland og Hitra topper serien med seks poeng hver.

G16: Rissa knuste Leksvik med 0-7 på Trøa i Leksvik. En scoring hver av Johan Lindgaard Stranden, Håkon Simonsen og Runar Bakke Foss. Aron Sørensen klinte til med hat-trick! Leksviks kaptein Aron Sæther var uheldig og scorte selvmål.

Trond vant 9-2 over Ørland på Rosenborgbanen i Trondheim den 27. april.

Charlottenlund 2 tapte slaget på Charlottenlund kunstgress da de tok i mot Fosen til dyst klokken 20.00 den 27. april. To scoringer hver av Marvin Solheim Henrichsen og Andreas Kjøsnes hjalp bortelaget til seier. Tor-Håkon Amundsen scoret også for gjestene.

G14:

Rissa 2 vant 3-1 over Fosen 2 på Åsly 27. april. Jo Vetle Tronsaune og Adrian Stoum scoret et mål hver for Rissa. Det er ikke opplyst hvem som scoret det tredje. Simon Aannø putta det ene for Fosen.

Åfjord 2 vant 2-1 over Ørland 2.

Har du sportstips? Del info, bilder og videoer med oss! Redaksjonen@fosenavisa.no eller send melding direkte på vår Facebookside: Fosenavisa. Følg også FosenSporten på Facebook for sportsnyheter fra Fosen.

Del videre med venner: 

Kommentèr

Kommentarer

Comments are closed.