36
Personer smittet med Covid-19 på Fosen

Storfæst med Luxus Leverpostei

Bob Kåre, Stålull, Bøggwald Bacon, Gerry og Bomull er de fem medlemmene som sammen utgjør bandet Luxus Leverpostei. Fem glade gutter fra Sørlandet, som spiller i bandet som startet opp for 26 år siden, i 1991. De har solgt til platina og setter nå kursen mot Fosen og Åfjord.

Fosens lokalavis har selvsagt tatt en prat med vokalisten Per Tore Bjerge, eller Bob Kåre som er hans artistnavn.

Hva kan vi forvente av Luxus Leverpostei? 

– I helga kan dere forvente en skikkelig fest på lokalet! Vi er 5 blide gutter i fra Sørlandet, som nå har spilt i 26 år siden vi startet opp i 1991. Vi har jo spilt i 26 år nå, siden vi startet. Så det er blitt en ca 2000 konserter siden den tid.

Under deres første konsert, som i utgangspunktet også skulle bli den siste, ble det spurt om de hadde et bandnavn. Navnet tok de fra en leverposteiboks som lå i kjøleskapet.

– Hele Luxus begynte jo som en fleip for 26 år siden. Vi skulle gjøre en konsert bare for gøy med tøysesanger. Litt sånn vorspiel/nachspiel-humor, bare for gøy. Alle spilte jo i ordentlige band utenom. Vi hadde egentlig ikke noe navn heller, før en kar spurte hva vi het. Så sa jeg at vi het for Luxus Leverpostei, men det spiller ingen rolle for det er første og siste gang du hører det sa jeg til han. Men her står vi da, 26 år etterpå, ler Bjerge.

Den 18. februar, kommer sørlendingene til Åfjord for å holde en skikkelig rølpefest.

Fosen Fjord Hotel og BackStage bar inviterer til storfest i helga. Oppe i storsalen står Luxus Leverpostei på scenen mens DJ Perre sørger for god stemning nede på nattklubben BackStage Bar.

– Det publikum kan forvente seg er party, litt harryfaktor. Repertoaret er også gamle sanger. Vi kommer ikke til å spille våre nyeste sanger som folk kanskje ikke har hørt. Vi spiller det vi har laget opp i gjennom tiden, som folk kjenner igjen, men tar selvsagt også med våre nye låter, forteller vokalisten i Luxus Leverpostei til Fosenavisa

Billettpriser: 

Billetter fåes kjøpt på forhånd i resepsjonen på hotellet til 250,- Tenker du å kjøpe i døra samme kveld, koster det 300,-

Pris for pizzabuffèt og konsert: 450,-
Bare pizzabuffèt: 200,- (må forlate hotellet klokken 22.00)

Aldersgrense er 18 år – Legitimasjonsplikt!

Konsertens FB-event finner du her
——————————

Vinn billett til konserten! 

Fosenavisa deler ut 4 billetter til konserten! Alt DU trenger å gjøre for å vinne, er å like den nye Facebooksiden “Fosen: Kultur” på Facebook å dele bildet som ligger øverst på veggen.

Del gjerne videre med venner: 

Kommentèr

Kommentarer

Comments are closed.