36
Personer smittet med Covid-19 på Fosen

Julestemninga er i boks

Med dempet belysning, i et lite men allikevel romslig lokale, å i overkant av 40 fremmøtte under kveldens julekonsert på Stadsbygd, sørget Filippa Brovold, Hedda Askheim og Aksel Bakken for at julestemninga endelig kom. Iallefall hos de aller, aller fleste.

De spilte flere låter, hvor de byttet på å synge. Hedda og Filippa sang mye tostemt, mens Aksel sto for gitarspillingen, men bidro også mye vokalt.

(fortsetter under videosnutt)

En video publisert av @fosenavisa

Respons over all forventning

Når de skulle legge ut arrangementet på Facebook, var de litt usikre om på om to konserter var litt mye. De trodde de ville slite med å samle nok mennesker til at to konserter var fornuftig. Kort tid etter publisering på Facebook, var begge konsertene utsolgt, både lørdag 5. og søndag 6. desember. Dermed måtte en 3. konsert arrangeres, onsdag 9. desember. Fullt hus oppe i mastua, eller “Yogahuset” som den også blir kalt.

Onsdag kveld holdt de sin 3. konsert på bare 5 dager, med totalt over 120 betalende gjester. En slik respons hadde de på ingen måte ventet, forteller de samstemt til Fosenavisa i pausen.

Gjør som snart 3.500 andre: Følg Fosenavisa på Facebook!

Det ble servert kaffe, gløgg og julebakst midtveis i konserten.

Helt siden oktober har de tre øvd frem til julekonserten. Nedenfor kan du se bildegalleri:

Alle foto: Stian Tørstad

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Underveis takket de også til lærere på kulturskolen, i tillegg til foreldre, som hjalp de å tenke på ting de ikke hadde tenkt på selv. Arnt Gunnar Haugen for utlån av mikrofoner, alle de fremmøtte og ikke minst pressen som hadde tatt turen (Fosenavisa og F-F)

Vi spurte også om det blir flere konserter med de tre, noe de tydelig var positive til. Det er Fosenavisa også.

PS: Video-sammendrag fra konserten kommer senere. 

Del videre med venner på sosiale medier: 

Kommentèr

Kommentarer

Comments are closed.