KULTURUKE 5.- 12. FEBRUAR

INDRE FOSEN KULTURSEKTOR INVITERER TIL KULTURUKE 5.- 12. FEBRUAR 2017

Kulturuka starter i Leksvik med åpen scene, stands etc. i Leksvikhallen og avsluttes med felles UKM for Indre Fosen og hederskveld i Rissahallen. I løpet av kulturuka arrangeres det flere store og små konserter rundt omkring i Leksvik og Rissa, der blant annet kulturskolen har en viktig rolle som arrangør og bidragsyter.

Kultursektoren ønsker innspill og deltakelse fra dere som driver kulturaktivitet av ulik art, enten det er kor, band, idrett eller noe helt annet, slik at vi får laget ei kulturuke for, og med alle! Her får dere muligheten til å vise dere frem, knytte kontakter og utveksle kunnskap og erfaringer, så meld dere på! kulturukaHovedhensikten med dette er å vise hverandre hva vi driver med, over kommunegrensa. Det er derfor viktig at rissværinger og leksværinger besøker hverandre denne uka!

Få nyheter fra Indre Fosen: Følg Fosenavisa på Facebook

Ønsker du å være med på dette, eller har spørsmål, ta kontakt med kulturskolerektor Svein Buan (svein.buan@rissa.kommune.no/41525873) eller Bård Hindrum ved Leksvik Frivilligsentral (bahindrum@gmail.com/91379984)

Frist for påmelding: 20. januar 2017.

Del videre med venner: 

Comments are closed.