31
Personer smittet med Covid-19 på Fosen

Inga Marie Høston (15) er klar for Trondheims-Ørn

15 år gamle Inga Marie fra Stadsbygd har lenge vært kjent som et talent i bygda. Hun bruker nær all fritid på fotballtreninger og egentreninger, hvor hun trener på fotballferdigheter, kondisjon og styrke.

Til høsten flytter hun til Trondheim etter at hun fikk plass ved Idrettslinja på Strinda videregående.

Inga Marie Høston i Ørn-drakt. Foto: Privat

Inga Marie Høston i Ørn-drakt. Foto: Privat

Hvor lenge har du spilt fotball og hva var det som fikk deg til å begynne å spille?

– Jeg har spilt fotball så lenge jeg kan huske. Det startet vel med at vennene mine begynte å spille, og så har jeg jo en far som er veldig engasjert i fotball. Interessen økte og fotball ble en lidenskap for meg.

Hva er det du gleder deg mest til, nå som du har byttet klubb?

– Det jeg gleder meg mest til er å utvikle meg mer som fotballspiller, både teknisk og taktisk, og få utfordre ferdighetene mine på et høyere nivå.

 

 

Hva bringer fremtiden?

– Akkurat nå er målet å utvikle meg som spiller, men om et par år er målet å bli A-lagsspiller for Trondheims-Ørn, og drømmen er å kunne leve av fotball, altså bli fotballspiller i utlandet og på landslaget.

Følg Fosenavisa på Instagram @ fosenavisa

Hvordan ble du oppdaget av Trondheims-Ørn?

orn

– Jeg trente med Trondheims-Ørn for et år siden, og derfor var jeg i systemet deres. På høsten og frem til mars så var det flere kretssamlinger og kamper hvor de fulgte med, og kretstrenerne rapporterte så til trenerne i Trondheims-Ørn.

I april fikk vi melding av treneren i Ørn, hvor han sa at jeg har prestert bra på samlinger og kamper og at de var interesserte. Dermed ble det etterhvert kontrakt med klubben.

 

 

Del videre med venner på sosiale medier: 

Kommentèr

Kommentarer

Comments are closed.