IL Tempo tok i mot Rissa IL til 5. divisjonsoppgjør på Romolslia kunstgress i Trondheim tidligere i kveld.

IL Tempo 2 – 4 Rissa IL 

  • Sted: Romolslia kunstgress, Trondheim
  • Tilskuere: 14
  • Dato: 5. mai 2016
  • Vær: 12 grader, sol og til dels skyfri himmel

DSC_0093Første omgang åpnet jevnt, men det var hjemmelaget som tok ledelsen etter 15 minutter med scoring av Fabian Gomez. I det 22. minutt er det Bjørn Vegard Lillemo Stormo som er oppmerksom inne i feltet og setter inn utligningen. 1-1 på Romolslia kunstgress til pause. Jevnspilt og til dels kjedelig førsteomgang. Ufint spill fra hjemmelaget gjør at de får to gule kort i 1. omgang.

(saken fortsetter under bildegalleriet)

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Andre omgang er det Rissa som åpner best. Rissas spiss, Kent Skalmerås fyrer løs med et skudd rett på keeper. Kort tid etterpå er han alene med keeper men nok engang står IL Tempos målvakt i veien for at Rissa skal ta ledelsen. Et par minutter senere derimot, er det nettopp det som skjer. Nikolai Dyrendahl sender Rissa opp i 2-1 etter 52 minutter.

Ti minutter senere, etter 62 minutter utligner IL Tempo til 2-2.

I det 76. minutt er det rissværingen Erling Tonning Hagen som lar Rissa ta ledelsen for 2. gang i kampen. 2-3 i Romolslia.

Ett minutt før full tid, er det igjen tid for Kent Skalmerås-show. 4-2 til Rissa og kampen punktert. Rissværingene tar med seg tre velfortjente poeng over fjorden!

Følg Fosenavisa på Facebook

Del videre med venner: 

Comments are closed.