36
Personer smittet med Covid-19 på Fosen

Frykter supporterbråk i Trondheim

I kveld, klokken 21.05, tar Rosenborg i mot gigantene fra Roma i Italia – S.S. Lazio.

Adresseavisen skriver i morgentimene i dag at politiet i Sør-Trøndelag frykter de 300 italienerne som er meldt å ta turen fra Roma til Trondheim for å heie på laget sitt, Lazio, kan komme til å lage trøbbel dersom RBK-supportere med Rosenborg-effekter kommer for nært områdene hvor Lazio-supporterne oppholder seg.

I praksis betyr dette at reisende fra Kristiansund, Hitra, Frøya og Fosen som kommer med hurtigbåt eller andre reisende rundt om, som går av buss på Trondheim sentralstasjon vil være mer eller mindre tvunget til å passere Brattørgata dersom man ikke går omveier i sentrum.

PS: Det skal ikke være noen umiddelbar fare knyttet til det å passere bortefansen, men RBK-effekter kan virke provoserende på bortelagets tilreisende. Politiet vil være tilstede ved Brattørgata.

På kartet under er veien til Lazio-supportere markert med rødt. Grønn sti er veien utenfor Lazio-området.

Trykk på bildet for å forstørre.

Trykk på bildet for å forstørre.

Lazio-supporterne er å finne på diverse puber i Brattørgata, å politiet oppfordrer Rosenborg-supportere om å ikke ha på seg supporterutstyr i det området. Årsaken er frykt for at det skal kunne virke provoserende og kan føre til bråk, det skriver Adressa.

– Det er kun for å være føre var. Slik er det også når vi spiller mot lag som Molde og Vålerenga, så det er ikke noe spesielt bak det, sier Rosenborgs sikkerhetssjef Arne Engtrø til adressa.no.

Lazio-supporterne har vært innblandet i flere kontroversielle hendelser. Blant annet er de kjent for en rasisme som også går ut over egne spillere. Enormt temperament er også noe de er viden kjente for.

Del videre med venner på sosiale medier: 

Kommentèr

Kommentarer

Comments are closed.