36
Personer smittet med Covid-19 på Fosen

Meteorologene har sendt ut OBS-varsel

Store deler av Sør-Norge har tirsdag og natt til onsdag fått sin del av restene etter stormen Karl, som ble navngitt av amerikanske meteorologer. Karl gjorde tusenvis av mennesker strømløse i Norge i natt, veltet flere trær og skapte store trafikkproblemer. Politiet beskrev situasjonen i Kristiansand som “ganske vilt” etter at en båt ble røsket løs fra en havn i byen i går kveld.

I ettermiddag er det Møre og Romsdal og Trøndelag sin tur til å få kjenne på naturkreftene. Mye av vinden vil være merkbar, særlig på kysten, allerede i formiddagstimene og tidlig ettermiddag.

Gjør som over 7800: Følg Fosenværet på Facebook

Slik lyder Meteorologisk institutt sitt OBS-varsel for Trøndelag: 

Onsdag ettermiddag vestlig sterk kuling og kan hende liten storm utsette stader, minkande onsdag kveld.

Det er vindkastene som eventuelt vil gjøre skade under den kommende stormen. Middelvinden er ventet å blåse opp til liten storm, men vindkastene kan bli langt kraftigere.

Dersom du enda har trampolina og hagemøblene stående ute i hagen, kan dagen i dag være en fin dag å sette de innendørs, med mindre du ønsker å dra på hagemøbel-jakt hos naboen i morgen tidlig.

Kraftig regn er det også meldt over store deler av Trøndelag og hele Fosenhalvøya. Den verste nedbøren vil komme etter klokken 12.00 i dag, onsdag.

Les nyheter fra Fosen: Følg Fosenavisa på Facebook

Del videre med venner: 

Kommentèr

Kommentarer

Comments are closed.