33
Personer smittet med Covid-19 på Fosen

Nå er hun klar for finale

I tillegg til at hun er nordisk mester!

Norge spilte uavgjort 2-2 mot Danmark i kveld, det betyr at Inga Marie Høston fra Stadsbygd og resten av landslaget er klare for finale i åpent nordisk mesterskap for J16-landslag i Østfold.

Foto: Støtt Norsk Kvinnefotball - Facebook

Foto: Støtt Norsk Kvinnefotball – Facebook

I første kamp, mot Frankrike, sto det 1-1. Kampen måtte avgjøres med en straffekonkurranse som Norge tapte. Inga Marie fikk ingen spilletid i denne kampen.

I andre kamp, mot Island, får Inga Marie sin landslagsdebut. De vinner kampen 4-2 og Inga Marie spiller de siste 8 minuttene av kampen. Inga Marie spiller på venstrekanten, noe som er en uvang posisjon, men uttrykker allikevel at det var litt av en opplevelse.

Inga Marie Høston i landslagsdrakt nummer 20

Inga Marie Høston i landslagsdrakt nummer 20

Tredje og siste kamp i gruppespillet ender 2-2 mot Danmark og Norge går videre til finale etter å ha slått Frankrike på målforskjell. Inga Marie blir byttet ut i det 46. minutt og erstattes av Oda Eide Arnesen.

Dermed er Inga Marie Høston og Norge klare for finale mot Tyskland på torsdag. Norge blir dermed eneste nordiske lag i finalen, som betyr at de også blir nordiske mestere. Tyskland har tre strake seire i gruppespillet og avsluttet med solide 9-0 mot Finland i dag, tirsdag. Finalen kan bli uhyre spennende.

Foto: Støtt Norsk Kvinnefotball - Facebook

Foto: Støtt Norsk Kvinnefotball – Facebook

Vi tok en prat med Inga Marie etter at det ble klart at de møter Tyskland i finalen.

– Tyskland tror jeg kan bli en tøff motstander. De har vunnet alle kamper, sist med 9-0 over Finland. Allikevel har vi absolutt en sjanse. Vi er et godt lag og spiller bra sammen. Trenerne er også veldig flinke til å forberede oss til kampene. Tyskland-kampen blir ikke noe unntak. Jeg har ingen forventninger om å få spille, men selvsagt håper jeg å få spille noen minutter. Det hadde vært utrolig stort, avslutter Høston.

Få med deg de beste sportsnyhetene – Følg Fosenavisa på Facebook

Les også: 

Del videre med venner: 

Kommentèr

Kommentarer

Comments are closed.