Med appen Jodel, kan du veldig raskt og enkelt poste, eller holde deg oppdatert på hva som skjer i ditt område. Helt anonymt. Hverken innlogging via Facebook eller brukernavn kreves.

Appen var først og fremst ment for studenter, eller studentbyer og forskjellige campuser, men etterhvert som populariteten der raskt ble skyhøy, begynte også “alle” andre å bruke appen.

Tusenvis av brukere i Trondheim

I Trondheim er det allerede enorm aktivitet på Jodel. Appen er stedsbasert, som vil si at du må bruke GPSen på mobilen din for å kunne bruke appen.

Når du åpner appen får du opp en “feed” slik som på Facebook, hvor andre mennesker kan skrive tekster. Deretter kan du som leser, velge å enten “upvote” eller “downvote”, altså stemme opp eller ned forskjellige innlegg. Du får karmapoeng ved å enten stemme ned eller opp andre “jodels”. Etterhvert kan du bli en “jodeling-mester”.

Lite Fosen-aktivitet, enn så lenge

Det har ikke vært all verden med aktivitet blant brukere på Fosen. En av årsakene kan være at det ikke er så mange i dette området som har lastet den ned. Noe som er et velkjent “problem” i startfasen for denne type applikasjon.

Mesteparten av jodlene som er skrevet fra Fosen, går som regel i frustrasjon over at det er liten aktivitet blant andre fosninger.

Skjermdump fra Jodel.

Skjermdump fra Jodel.

Er du enda ikke på Jodel? Last ned å prøv da vel! Søk etter “Jodel” på iTunes eller Google Play.

Del videre med venner på sosiale medier: 

Comments are closed.