31
Personer smittet med Covid-19 på Fosen

Sannsynligvis i løpet av natten eller morgentimene har noen vært ute på kjøretur på idrettsplassen, skriver Stadsbygd Idrettslag på Facebook. Det er flere kjørespor rundt det nye dekket, som ble lagt på før jul. Idrettslaget skriver i innlegget at de håper at banen har berget denne gangen.

Et steinkast unna, ved Stadsbygd skole er også et av skurene utenfor skolen blitt knust, sannsynligvis av en bil.

Det har vært flere hærverk på Stadsbygd de siste årene, som har gått utover skole og barnehage. I januar 2015 ble tre vinduer og fem lyskupler knust ved skolen. Fembøringen barnehage opplever stadig at ungdommer knuser gjenstander og forsøpler områdene rundt barnehagene, blant annet med snus.

Stadsbygd stadion. Foto: Stadsbygd IL.

Videre skriver Stadsbygd IL at friidrettsbanen ble ferdigstilt før jul, og er et resultat av et blant annet et enormt antall dugnadstimer, støtte fra våre sponsorer samt kroner og øre fra mange andre som har ønsket å bidra. Dette er et anlegg som står til disposisjon for alle som ønsker å bruke det til det det er tenkt brukt til.

Det er et absolutt forbud mot å kjøre på idrettsbanen.

Stefan Hansen, inspektør ved Stadsbygd skole, delte dette bildet (under) på sin Facebook-side, hvor han lurer på om noen kan tipse han eller politiet om hvem det er som har vært å kjørt på skuret i skolegården og kjørt nede på løpebanen.

Har du tips i saken? Ring Trøndelag politidistrikt: 73 89 90 90

Del videre med venner:

Kommentèr

Kommentarer

Comments are closed.