Kveli Rånes Bremseth kommer til Fosen

Her skal de spille ved Øy11øw i Åfjord på fredag og på samfunnshuset på Stadsbygd på lørdag.

Endelig er ventetiden over! Nå kan du som har ligget våken om nettene og lengtet etter svarene på ett eller flere av disse spørsmålene snart få tilbake nattesøvn og sjelefred:

• Hva har Stein Brein brukt sin enorme formue på?

• Klarer Tore Strømøy å gjenforene Stein med sin bortkomne far, Leif Ove Brein?

• Hvordan er naboforholdene mellom Lein- og Breingrenda nå?

• Hva har Lisbeth Fiskelykken fått i gave etter at sønnen ble Stein-rik?

Følg Fosenavisa på Facebook – Fosens eneste gratis avis! 

Arnt Egil Rånes forteller til Fosenavisa at de har vært en del på Fosen tidligere, blant annet i Bjugn, Ørland, Åfjord, Osen, Leksvik og Rissa, så trioen er kjente fjes for mange på Fosen.

Rånes forteller videre at publikumsmassen er folk i alle aldre, men flesteparten er 40+. De merker også effekten av blant annet YouTube og Facebook, som stadig gir de et yngre publikum.


Når dere reiser rundt, mellom forestillingene, hva bruker dere tiden på da?

Da jobber vi mye av tiden med å planlegge nye show, ideer popper opp stadig og bearbeides før de noteres og arkiveres, forteller Rånes.

Plakatbilde

I forestillinga “Hipp hipp hipp” tar show-gruppa Kveli Rånes Bremseth deg videre inn i det hysteriske universet de har bygd opp gjennom forestillingene “Det du ikke visste om trønderrocken” og “Bygd for fart”. 40 000 tilskuere har latt seg rive med av det elleville persongalleriet, de fengende låtene og den finurlige historien om den mislykkede trønderrockeren Leif Ove Brein og hans famile, venner og konkurrenter. Den skrivende presse har trillet terninger med mange prikker, og over 300 000 har kost seg med videoene fra Stein Breins USA-tur i sommer.

 

 

 

Arnt Egil Rånes er kanskje mest kjent som sologitaristen i DDE. Han har besøkt alle store og små scener i landet og sørget for at “Her bli det liv …….”. Han er musikalsk ansvarlig i forestillingen, og publikum vil helt sikkert nikke gjenkjennende og synge med på kjente og kjære låter. I tillegg har han komponert nye melodier som kan bli allsangfavoritter etter hvert. Han er det trygge ankerfestet i showet der han spiller, synger og bringer historien framover i tekst, bilder og video.

Harald Morten Bremseth sikret seg enda en norgesmestertittel under NM i revy 2015. Som tekstforfatter, aktør og instruktør i Lånkerevyen har han en uendelig rekke av premierte stjernenummer. I forestillingen “Hipp hipp hipp” kommer han tilbake som Stein Brein, sønnen som Leif Ove aldri har sett. I tillegg gestalter han blant annet roller som den selvgode storbonden Arnstein Brein, mor Lisbeth Fiskelykken og flere andre interessante personligheter. I de musikalske numrene trakterer han trekkspill og keyboard.

Sigmund Kveli har også flere NM-titler i revy. “Kvelihumor” har blitt et varemerke på en humorsjanger bestående av underfundig ordlek og underlige scenefigurer. Mange minnes med glede hans samspill med søskenbarnet Sveinung i “4 x Kveli” og “Kveli og Kveli”. For publikum på østlandet er han kanskje mest kjent som radiokåsør og trønderen i humorgruppa “Trønder og Døl”. I “Hipp hipp hipp” møter vi ham igjen blant annet som den spastiske Elling Mellingsmo, lokalpolitikeren Arne Lein og Leif Oves mor Mary. I de musikalske numrene spiller han trommer

Del videre med venner: 

Comments are closed.