Rissa Kulturskole trakk nærmere 400 personer til “huset”

danse

Fosenavisa tok en liten prat med Tina Marie Asphaug etter forestillingen.

De som ikke var tilstede her i kveld, hva gikk de glipp av?

– Å, herlighet! De gikk glipp av alt! Vi består jo av 70 dansere fra hele kommunen, å de blir jo bare bedre og bedre, så jeg vet nesten ikke helt hva jeg skal si. De har hatt over 20 koreografier, innen 4 forskjellige dansestiler. Veldig mye teknikk. Så de gikk nok glipp av noe stort.

Hvem er det som har lært de alle disse koreografiene? 

– Det er meg.

Bare deg? 

– Ja. Fordelt på grupper, heldigvis. På det meste er de 25 på en gruppe. Når de andre har ferie, så lager jo jeg koreografier til neste semester. Ellers så går det jo ukentlig. Litt ekstra mye øving før en forestilling, i tillegg til miksing av musikk o.s.v. hver dag.

Har du tid til ferie selv? 

– Nei, det er lite med det.

(.. fortsetter under bildegalleri)

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Fullt hus her i kveld. Er det forventet? 

– Jeg er faktisk litt overrasket. Jeg tenkte på det når stolene ble satt ut i dag, at det var fryktelig mange stoler her, å lurte på om det var nødvendig å bruke alle. Men folk måtte jo stå. Allikevel skjønner jeg jo godt at folk ønsker å få med seg dette showet.

Se 30-sekunders snutt fra showet: 

Del videre med venner på sosiale medier: 

Comments are closed.