31
Personer smittet med Covid-19 på Fosen

Ørjan løp 5000m på 14.32.07

Det sørget for seier og personlig rekord for løpsmaskina fra Stadsbygd, som hadde andremann, Petter Mekvik Rypdal fra Strindheim IL bare i overkant av tre sekunder bak.

– Det var en ny, soleklar personlig rekord, forteller Ørjan Kjeldsli til Fosenavisa som også satte ny klubbrekord for Stadsbygd IL i samme slengen.

– Det er det beste løpet jeg har gjort. Her deltok de aller beste løperne fra Midt-Norge, så det var ekstra stas å vinne i et såpass sterkt felt. Nå ser det ut til at jeg er i rute til U23 NM som er om to uker.

Hvorfor løp du så raskt i dag da? 

– Tror bare at jeg har fått trent svært godt i høst, vinter og vår, så formen har kommet gradvis etter den kneskaden jeg hadde i fjor vår. Ellers så var det fine forhold, perfekt temp og vindstille og oppholds, sier Ørjan med et glis, før han legger til at det også var en hare som gjorde en stødig jobb frem til 3000m. Det hjelper, avslutter han. 

Thomas Fremo fra Fjellørnen løp 5000m på tiden 14:51.75. Det ga en 5. plass.

Martin Føll fra Stadsbygd var også med på Sommerseriestevnet i regi av Selsbakk IF.

Martin Føll, Stadsbygd IL. Foto: Kelly Pitera

Martin Føll krysset målstreken på 800m som nummer tre, på tiden 2.01.03, ca 4 sekunder bak Kjetil Brenno Gagnås fra Børsa.

Etter det Fosenavisa får fortalt, “føllte” Martin seg bra frem til 600m, men hadde noen tøffe meter på de siste 200. Han løp ca 1,5 sekund bak personlig rekord. Ei god gjennomkjøring for før junior-NM også her.

Følg FosenSporten på Facebook – Sportsnyheter fra Fosen! 

Del videre med venner: 

Kommentèr

Kommentarer

Comments are closed.