36
Personer smittet med Covid-19 på Fosen

Tina Marie fra Fosen er nominert til Årets Medmenneske

Det er KK (tidligere Kvinner og Klær) som har nominert 5 kandidater til Årets Medmenneske

Tina Marie Asphaug (26) som er bosatt på Stadsbygd i Rissa, er blant de 5 nominerte. KK skriver at det rant inn med gode forslag til hvem som skulle nomineres som Årets Medmenneske, å at de er superstolte av å kunne presentere disse 5 kandidatene, som alle har berørt og imponert juryen i KK.

topp5KK skriver at Tina Marie fra Stadsbygd er nominert for sitt verdensomspennende arbeid med veldedighetsorganisasjonen Amadia International.

Les også: Are You Crying? You should see Syria

Videre skriver bladet:

Tina Marie startet i 2011 helt på egen hånd med å sende klær og utstyr til de såkalte «glemte» barnehjemmene, fortrinnsvis i Øst-Europa. I dag har Amadia en ledelse og et team på til sammen 60 mennesker spredt rundt om i Norge, samt at de har et team i Ukraina og Uganda. Basen er i Trondheim.  

Hver måned sender de kilovis med klær og utstyr til trengende verden rundt. Sendte nylig en trailer til Lesbos med over ti tonn klær og utstyr, nå skal snart trailer nummer to gå av gårde – til Athen.

I Uganda driver de en skole med flere hundre elever, samt et barnesenter i Uganda. Her driver de også forebyggende og rehabiliterende arbeid mot seksuelle overgrep av barn og ungdom.

Da syriske flyktninger skyllet inn over den greske øya Lesvos, dro Tina Marie sammen med tre andre frivillige fra Amadia ned for å hjelpe til.

Drivkraft: – Det som driver meg er takknemmeligheten fra barna. Hvor lite som skal til for å hjelpe og å gjøre en forskjell.

Tina Marie er samboer og mamma til en jente på fire år. I tillegg til arbeidet med Amadia, jobber hun som miljøarbeider ved siden av.

Slik ser den foreløpige resultatlisten ut, klokken 07.45, 29. oktober:

resultat

Trykk deg inn på KK sine sider, som du finner her, for å avgi din stemme!

Del videre med venner på sosiale medier: 

Kommentèr

Kommentarer

Comments are closed.