36
Personer smittet med Covid-19 på Fosen

Ørjan og Hanne (begge 19) fra henholdsvis Stadsbygd og Skaugdalen, er med i en stor konkurranse hvor de blant annet konkurrerer mot Paradise Hotel-deltakere og Petter Nyquist, kjent fra TV2-suksessen “Petter Uteligger”.

Bergans og TVNorge inviterer til uforglemmelig topptur

De fem parene som har fått flest stemmer får bli med på turen. Foreløpig ligger Hanne og Ørjan på en trygg 3. plass, men trenger hjelp til å fortsette å holde stø kurs.

topp5 liste

Bergans og TVNorge vil gi noen heldige personer en opplevelse helt utenom det vanlige, hvor de blir tatt med på en utfordrende 71 grader nord-etappe. Hele fem par vinner en tur fra 16.-18. april. Hele turen blir dokumentert, og deltakerne får en kort film som et minne fra eventyret. De fem parene som vinner, er de som har fått flest stemmer. Premien har en verdi på 80.000,-

De fem vinnerparene får klær og utstyr fra Bergans som er nødvendig for å gjennomføre etappen. I tillegg er reise, to overnattinger og proviant inkludert i premien.

Hanne Hegerberg. Foto: Privat

Hanne Hegerberg. Foto: Privat

De to 19-åringene er begge fysisk aktive. Ørjan utdannet seg som personlig trener i høst, og jobber nå ved ITAB på Stadsbygd og MX-Sport i Rissa. Hanne går sisteåret på studiespesialisering ved Rissa videregående. Hun har planer om å bli enten lærer eller ingeniør. Til høsten planlegger de å flytte sammen å gå videre på skole, enten i Levanger eller Trondheim.

 

 

 

 

 

10696275_10202996237322700_4734958554320451483_n

 

Ørjan oppdaget konkurransen gjennom Facebook, etter at det ble delt av 71 grader nord sin Facebookside.

– Etter at jeg hadde forhørt meg med Hanne, bestemte vi å melde oss på, bare for moro skyld. Vi hadde håpet, men trodde selvsagt ikke vi skulle få så mange stemmer som vi har hittil. Det var opplevelsen som fristet oss. Vi er glade i toppturer, enten det er på beina, ski eller sykkel, forteller Ørjan.

 

Følg Fosenavisa på sosiale medier: 

Instagram, Twitter og Snapchat @fosenavisa

Gjør som stadig flere: Følg Fosenavisa på Facebook

Ørjan i front. Foto: Privat

Ørjan i front. Foto: Privat

 

Sånne som Ørjan vokser ikke på trær

Ørjan er godt kjent i idrettsmiljøet både på Stadsbygd å i Trøndelag, å har fra ung alder bemerket seg som en topp idrettsutøver.

Han konkurrerer aktivt som langdistanseløper og ble blant annet nummer 6 under fjorårets Junior-NM på 5000m. Han toppet også årsstatistikken på 5km gateløp blant de under 20 år i Norge.

Hanne. Foto: Privat

Hanne. Foto: Privat

Begge to liker å bedrive det meste av idrett, å vi er noen riktige konkurransemennesker begge to. Vi forventer at turen skal bli utrolig vakker og utfordrende. Vi håper vi må slite litt, og at toppen kan by på en flott skue. Ellers håper vi det blir offpist ski-kjøring ned (løssnøkjøring utenfor preparert løype journ. anm) noe som jeg synes er magisk, forteller Ørjan.

 

Hvorfor skal leserne stemme på dere, da? 

Vi håper Fosenavisa sine lesere vil stemme på oss, siden dette er noe vi har kjempestor lyst til. Vi er svært glade i å presse de fysiske grensene våre og utfordre oss selv.

For å stemme på Hanne og Ørjan, trykk her 

Konkurransen avsluttes 17. mars kl. 23.59

Del videre med venner på sosiale medier: 

Kommentèr

Kommentarer

Comments are closed.