Dette innlegget er fjernet.

Årsaken til at Fosenavisa har valgt å fjerne dette innlegget, er at feil person ble antatt å stå bak den dårlige oppførselen. Det er ikke ønskelig fra Fosenavisas side at det oppstår rykter som går mot uskyldige personer.

Mandag ettermiddag tok Aksel Sjøli kontakt med Fosenavisa. En lovende journalist, som undertegnede har stor respekt for når det gjelder arbeidet som er gjort, både som privatperson og i Fosna-Folket. Sjøli kunne fortelle at han hadde mottatt flere meldinger av personer som trodde det var han som sto bak oppspillene i Trondheim sentrum, hvor det skal ha vært dårlig oppførsel som flere hadde lagt merke til. Fosenavisa skrev tidligere en sak om dette. Den er nå tatt bort.

Fosenavisa vil understreke at det ikke var Aksel Sjøli som hadde stått bak opptrinnet i Trondheim, hvor det skal ha vært filming som ble opplevd som ubehagelig for de rundt. Mannen har ikke bosteds-adresse i Ørland og har heller ingen tilknytning til Fosna-Folket.

Vi fjerner dermed teksten i denne artikkelen. Under finner du lenker til hvor du kan følge Aksel på sosiale medier. Aksel selv delte lenken til denne artikkelen på sin Facebookside mandag kveld.

Vi beklager misforståelsen.

Del gjerne på Facebook:

Comments are closed.