31
Personer smittet med Covid-19 på Fosen

Trøndelag med flere nye tilfeller

De siste dagene har det blitt registrert flere nye tilfeller av koronavirus hos innbyggere i Trøndelag.

To nye tilfeller på to dager

En person bosatt i Ørland kommune har testet positivt på Covid-19, fredag 17. juli. Vedkommende har vært i nærkontakt med personen som testet positivt på viruset tidligere denne uka. Dette er kommunens 2. tilfelle denne uka og står dermed med 12 tilfeller registrert totalt, i følge Folkehelseinstituttet sine tall. Begge vedkommende som er smittet skal ha oppholdt seg i utlandet.

Kvinne smittet i Steinkjer

Steinkjer kunne fredag ettermiddag også melde om et nytt bekreftet tilfelle. Kommunen skrev på sin nettside at dette gjelder en kvinne mellom 18-65 år. Smittesporing er igangsatt.

Nytt tilfelle på Inderøy

En person som oppholder seg i Inderøy kommune har testet positivt på koronavirus. Personen har oppholdt seg i utenlands-karantene etter innreise til Norge og føler seg ikke syk. Personen er nå isolert. Smitteoppsporing er iverksatt og situasjonen i kommunen vurderes å være under kontroll. Personen er trolig folkeregistrert i en annen kommune enn Inderøy og vil ikke telles med på FHI sin statistikk over antall smittede i kommunen.

Levanger oppført med nytt tilfelle

I følge VG sin oversikt sent fredag kveld, ser det også ut til at Levanger kommune registrerte et nytt tilfelle av koronaviruset den 17. juli. Fosenavisa har foreløpig ikke klart å verifisere dette tallet fra hverken FHI eller Levanger kommune, men legger det foreløpig inn i koronaoversikten.

Sjekk ut Fosenavisas koronaoversikt her

Gjør som snart 9000 andre: Følg Fosenavisa på Facebook (lenke)

Kommentèr

Kommentarer

Comments are closed.