Vil by på artister fra hele Norden

Helgen 29-30.juni 2018 arrangeres Stokkøya Festival for første gang som skal bli en årlig begivenhet for festivalglade trøndere og tilreisende.

Festivalen vil by på artister fra hele Norden og en helg hvor utendørs aktiviteter, matopplevelser, samhold og trivsel står sentralt i festivalens programmering.

Føde for hjernen, magen og hjertet

Stokkøya Festival ønsker å lage en unik og helhetlig festivalopplevelse hvor også kokken skal opp på scenen i tillegg til musikken.

Fra festivalens 3 scener blir det totalt over 50 programposter med artister fra hele Norden fordelt på fredag og lørdag. Det blir både konserter, samtaler og matrelaterte programposter. På dagtid blir det aktiviteter både til havs og lands over hele øyområdet for publikum.

En festival de fleste må reise til for å oppleve

Festivalens publikum vil kunne velge i et godt utvalg av boalternativ. Festivalcamp rett ved Strandbaren for de som ønsker å bo i telt. Offisiell festivalcamp for båtfolk på Stokkøy Marina hvor det også er plasser på land for bobiler og campingvogner. For de som ønsker å bo mer bekvemt kan man sammen med festivalpasset bestille sublugar på Stokkøya Sjøsenter og rom og leiligheter på Kuringen Bryggehotell.

Festivalopplevelsen skal begynne allerede når du drar hjemmefra og Stokkøya Festival vil legge til rette for at publikum kan velge ulike kollektive transportmåter ut.

Det blir satt opp hurtigbåt fra Brattøra, festivalbusser og de mest spreke får tilbud om gratis transport av bagasje og telt om de sykler de 12 milene utover.

Nytt festivalområde på Stokkøya

Stokkøya i Åfjord Kommune er blitt en kjent destinasjon de siste 10 årene gjennom Strandbaren og Stokkøya Sjøsenter som ligger ved en av fylkes lengste sandstrender med navn Hosnasand.

900 meter fra Hosnasand ligger området hvor det lages en bygd for framtiden.
Bygda 2.0 er utvikling av en bærekraftig, oppgradert, urban og attraktiv liten ”microcity” hvor det de kommende året skal bygges 8 nye nede i fjæresteinene. Bygdeboken som her stod ferdig i 2015 rommer co-workingspace, bakeri, snekkerverksted og et konsertlokale med kapasitet på 400 mennesker.

I enden av dette området finner du ”Bruddet” som med Stokkøya Festival skal utvikles til å bli Trøndelags mest unike kulturamfi gjennom utvikling år for år.

Fosens eneste gratisavis: Følg Fosenavisa på Facebook

Del videre med venner: 

Kommentèr

Kommentarer

Comments are closed.