Mens du sov

Lørdag 25. juni 2016.

Verran: 70-åring meldt savnet

En 70 år gammel kvinne ble meldt savnet i går kveld etter at hun ikke kom tilbake etter å ha vært på fjelltur ved Rundhaugvatnet i Verran. Klokken 05.30 lørdag morgen, er det fortsatt ingen spor etter kvinnen. Les saken her (link)

Fosen: Kajakkpadler ba politiet om hjelp

Et sted på Fosen ringte en kajakkpadler i 60-årene fredag kveld til politiet for å be om hjelp. Mannen var forkommen og visste ikke hvor han befant seg, det skriver politiet i Trøndelag på Twitter. Mannen ble funnet på land etter en kortvarig leteaksjon. Han ble senere fraktet til legevakt for en sjekk.

Følg Fosenavisa: Twitter, Instagram og Snapchat @ fosenavisa

Norge: Brudd i meklingen om oljetransportavtalen

Flere aviser skriver tidlig lørdag morgen at det er brudd i meklingen om oljetransportavtalen. Dermed blir det stopp i tankingen av drivstoff på Sola, Flesland og Langnes lufthavn i henholdsvis Stavanger, Bergen og Tromsø.

USA: Flere personer døde etter ekstrem-flom

Minst 23 personer har mistet livet i flom i den amerikanske delstaten West Virginia, sier senator Shelley Moore Capito til CNN. Minst seks fylker er rammet, og rundt 66.000 mennesker har mistet strømmen. Flere amerikanske delstater har den siste tiden vært rammet av ekstremt kraftige uvær i form av tordenstormer, tornadoer og skybrudd.

Del videre med venner på sosiale medier: 

Comments are closed.