FlyViking starter Ørland-Oslo-rute

Fra og med 16. oktober starter FlyViking sin direkterute fra Ørlandet lufthavn til Oslo Gardemoen. Ruten vil ha daglige flyvninger, unntatt lørdager. Vi flyr dit folk vil, skriver FlyViking i en pressemelding. 

Vi har fått flere innspill på behovet for ruter fra Ørlandet og videre sørover og søker her å imøtekomme dette. På spørsmål om dette er første steg i et utvidet ruteprogram mellom Nord-Norge og Sør-Norge, uttaler administrerende direktør Heine Richardsen at det er det.

Vi gleder oss til å se hvordan ruten blir mottatt, og ser frem til å samarbeide med kommunen og næringslivet på Ørlandet sier Richardsen.

En vei til 499,-

Flyviking la torsdag ut de første flyvingene mellom Ørland og Oslo på sin hjemmeside. Den 16. oktober får du en enveisbillett fra Ørland til Oslo for 799 kroner. Prisen er den samme om du skal fly fra Oslo til Ørland den dagen. De første dagene fra 16. oktober er det også mulig å finne flyvninger til 499 kroner.

Tom Myrvold (H) Ordfører i Ørland Kommune, synes det er gledelig at FlyViking nå kommer til Ørlandet, og at de nå setter Sør-Norge på rutekartet sitt med utgangspunkt hos oss. Vi tror at denne ruten vil være av interesse for både forsvaret, fritids- og forretningsreisende.

Dette vil bidra til å gjøre Ørlandet mer tilgjengelig som knutepunkter for forsvarets aktiviteter, og det vil øke bo-lysten i regionen sier Ordføreren.

Følg Fosenavisa – Fosens eneste gratisavis på Facebook

FlyViking ser frem til å ønske også reisende til og fra Ørlandet velkommen om bord.

Del videre med venner: 

Comments are closed.