31
Personer smittet med Covid-19 på Fosen

Charlotte Buaune (23) klar for Brumunddal

23-åringen fra Hasselvika har tidligere spilt i HIL/Fevåg, Stadsbygd, Elverum og sist i vår i 3. divisjonsklubben Ready mens hun bodde i Oslo. Nå starter et nytt kapittel i 23-åringens karriere i Brumunddal, eller Dala som byen ofte blir kalt.

Hva tenker du om klubbyttet for din egen del? 

Jeg har vært på treninger med både Lillehammer og Brumunddal for å sjekke forholdene. Til slutt falt valget på Dala, da jeg synes det var mer givende å komme på treninger der, samt at de hadde et bredere støtteapparat med blant annet keepertrener.

Har du satt deg noen mål fremover? 

Nei, har ikke satt meg noen spesielle mål. Først og fremst vil jeg spille fotball fordi det er gøy å for å være en del av et sosialt fellesskap.

Charlotte har fått seg jobb i Lillehammer, noe som var avgjørende for at hun valgte å bosette seg i området. Hun har ambisjoner om å bidra til at Dala gjør det bra i serien å mener det hadde vært ekstra gøy om de hadde klart opprykk.

– Det blir vanskelig i år, men vil absolutt si at laget har potensial til å kjempe om opprykk etterhvert, avslutter Charlotte.

Brumunddal ligger likt med Lillehammer poengmessig med 25 poeng hver, hvor de to klubbene innehar henholdsvis 3. og 2. plass på tabellen. Fart 2 topper tabellen med 31 poeng og èn kamp mindre spilt.

Fosenavisa ønsker Charlotte masse lykke til i ny klubb.

Du kan følge med på sportsnyheter fra Fosen ved å like FosenSporten på Facebook

Del videre med venner: 

Kommentèr

Kommentarer

Comments are closed.